Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Korting op Jeugdboksen

Sportief en uitdagend voor de jeugd

Karaktereigenschappen als zelfvertrouwen, moed, reactievermogen en zelfbeheersing worden bij een mens en dus ook bij het boksen gewaardeerd. De gediplomeerde trainers Peter Wagensveld, oprichter Ben Zwezerijnen en zijn zonen Ton, Wil en Peter, die even-als hun vader tot op het hoogste niveau boksten, proberen deze karaktereigenschappen plus hun schat aan bokservaring en mensenkennis op de recreanten en wedstrijdboksers over te brengen.

De trainingsochtenden en -avonden zijn jaar na jaar volgeboekt en maken sportcentrum De Voltreffer tot misschien de drukst bezochte en zeker de gezelligste boksschool van Nederland. Tienduizenden enthousiastelingen, uit elke laag van de bevolking afkomstig, trainden en trainen er rondom of in de ring. Van kinderen tot 65-plussers, vrouwen, mannen, scholieren, zelfs leden van het Koninklijk Huis. Zij allen maakten bij deze traditie-rijke boksschool kennis met de Moeder aller Vechtsporten.

Voor maar 12 euro train jij een half jaar bij deze boksschool mee!

Adres:

Sportcentrum De Voltreffer

030-6039957

http://www.devoltreffer.info

voltreffernieuwegein@gmail.com

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Een betere speler worden


Wordt nog beter in wat je nu al kan op voetbalgebied

Meer

Galecop Zomer abonnement


Gratis 6 verschillende sporten uitproberen!

Meer

Bij Carenetics wordt gekeken naar het geheel!


Carenetics Sport, Massage en Coaching

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen