Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Met korting voetballen bij JSV (Volwassenen)

VV JSV Nieuwegein

VV JSV Nieuwegein is een voetbalvereniging, gehuisvest in het sportpark Galecopperzoom te Nieuwegein, Sportpark 1, 3438 HX.

JSV bezit een grote kantine, ruimten voor secretariaat en overleg en 2 kleedkamers. JSV huurt van de gemeente Nieuwegein 12 kleedkamers, 6 grasvelden, een wedtraveld en een kunstgrasveld.

JSV heeft 1400 leden, waarvan 1100 leden in competitieverband actief zijn. Er zijn 18 seniorenteams (waarvan 1 damesteam), 53 jeugdteams (waarvan 6 meisjesteams). Daarnaast is er een 45+ team voor vrijdagavondcompetitie en een 55+ team voor wandelvoetbal. Er zijn 60 kabouters (5 en 6 jarigen) die voetballen en trainen, spelen niet in een competitie maar onderling wedstrijden.

Bij JSV zijn 250 vrijwilligers actief, die het mogelijk maken dat 1100 leden kunnen voetballen. JSV is ook een gezellige vereniging met verschillende activiteiten, zoals kaarten, bingo en andere activiteiten.

Adres:

Voetbalvereniging JSV Nieuwegein

030-6032111

http://www.jsv-nieuwegein.nl

contributie@jsv-nieuwegein.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Een betere speler worden


Wordt nog beter in wat je nu al kan op voetbalgebied

Meer

Galecop Zomer abonnement


Gratis 6 verschillende sporten uitproberen!

Meer

Bij Carenetics wordt gekeken naar het geheel!


Carenetics Sport, Massage en Coaching

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen