Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Badmintonnen met korting

BC Kon Makandra

BC Kon Makandra is een kleine maar o zo gezellige en gemĂȘleerde multiculturele badmintonclub waar de leden deze sport op een recreatieve manier beoefenen. We zijn een puur recreatieve club met een warm gevoel van saamhorigheid, een flinke portie humor (dus heel veel lachen), van tijd tot tijd een etentje en feest en af en toe deelname aan een recreatief toernooi. Voor hen die het spel beter willen leren spelen kan een beroep gedaan worden op onze trainer. We zijn niet aangesloten bij de bond, doen niet mee aan competities en kennen geen jeugdafdeling.

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is samen een gezellige en sportieve avond hebben. Dus heb je interesse en wil je meer weten van en over BC Kon Makandra, kijk dan op onze site www.bckonmakandra.nl of kom gewoon langs op onze speelavond op de donderdag vanaf 20:30 uur in sportzaal De Sluis (Kastanjestraat 2). De eerste 2 keer kan je gratis meespelen.

Adres:

BC Kon Makandra

Kastanjestraat 2

3434 CA Nieuwegein

030-6035342

http://www.bckonmakandra.nl

bckonmak@gmail.com

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen