Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Atletieklessen (gratis of met korting)

Elke week een ander onderdeel

Atverni is een Nieuwegeinse atletiekvereniging en biedt een grote variatie aan sportonderdelen aan. Zo kun je deelnemen aan de reguliere atletiekgroepen, de speciale loopgroep, de wandelgroep en de speciale running blind groep. 

De wedstrijdatletiek neemt binnen Atverni een belangrijke plaats in. De afdeling bevat drie groepen: Mila Running Team, Sprint en Horden Team en de jeugd. Alle groepen bedrijven hun sport voornamelijk op de atletiekbaan. Daarom wordt wedstrijdatletiek soms ook wel baanatletiek genoemd. De trainingsintensiteit is afhankelijk van de leeftijd van de atleet en de groep waarbij hij/zij is aangesloten.

 

 

Bij de pupillen wordt spelenderwijs getraind en kennis gemaakt met enkele onderdelen: sprint, kogelstoten, balwerpen, verspringen, hoogspringen, afstandlopen en estafette. Bij de junioren wordt meer op techniek getraind en komen en nieuwe wedstrijdonderdelen bij. De training wordt gegeven door deskundige trainers, waarbij jongens en meisjes samen hun sport beleven.

Adres:

Atletiekvereniging ATVERNI

Sportpark Galecop 6

3438 HX Nieuwegein

030-6081218

http://www.atverni.nl

secretariaat@atverni.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Word jij de nieuwe bowlingkampioen?


Nieuwegeinse Bowling Vereniging

Meer

1x per week schaken incl. schaaktraining (jaarlidmaatschap jeugd)


Schaakvereniging Lekstroom

Meer

Met korting danslessen volgen bij DE KOM


DE KOM Kunstencentrum

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen