Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Voor maar 3,50 naar de Nieuwegein Awards! (op=op)

10 februari 2018

Nieuwegein Awards is een fantastische avond uit voor alle Nieuwegeiners. Tijdens het feestelijke programma worden inwoners en organisaties geëerd die zich het afgelopen jaar op bijzondere wijze hebben onderscheiden. Dat kan gaan om sport, cultuur en vrijwilligerswerk, maar ook om duurzaamheid, politiek en ondernemerschap. Bovendien wordt de Nieuwegeiner van het Jaar gekozen. Het uitreiken van de awards is een feestelijk en afwisselend gebeuren voor jong en oud, omlijst door bijzondere optredens en acts.

Na de awards-uitreikingen bent u van harte welkom op de altijd weer swingende en gezellige after-party. De muziek van de fantastische coverband Sonny’s Inc lokt u vast en zeker de dansvloer op. Voor wie het wat rustiger aan wil doen is er de aparte lounge-ruimte waar u onder het genot van een drankje en hapje gezellig een praatje kunt maken.

GEEN ALCOHOL ONDER 18 JAAR
Tijdens Nieuwegein Awards worden geen alcoholische dranken geschonken aan jongeren onder de 18 jaar en mag door hen dus ook geen alcohol genuttigd worden. Er kan om een ID-bewijs gevraagd worden.

ACTIE VOOR NIEUWEGEIN STADSPAS
Stadspashouders kunnen de uitreiking en afterparty inclusief alle drankjes en hapjes bijwonen tegen een eigen bijdrage van € 3,50 per persoon. (i.p.v. € 27,50 p.p.)

Aanmelden? 
Stuur voor 30 januari 2018 een e-mail naar info@nieuwegeinawards.nl o.v.v. aantal personen en naam. Per Stadspas kunnen maximaal 2 kaarten gekocht worden. De toegangsbewijzen dienen op een nader te bepalen datum afgehaald te worden in het evenementencomplex Merwestein. Let op: OP = OP! Wees er dus snel bij.

Adres:

Stichting Nieuwegein Awards

Vlinderweide 1

3437 VG Nieuwegein

030 6046240

http://www.nieuwegeinawards.nl

info@nieuwegeinawards.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Volg nu gitaarlessen in Fokkesteeg


Studio Sound of Music

Meer

Gratis outfit voor sollicitatiegesprek


Dress for Succes Utrecht

Meer

Dans en Theaterlessen voor kinderen


Kindercentrum MiniMuzikantjes

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen