Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Introductiecursus djembé: 10 lessen voor maar 20 euro

Afrika Percussie

Maak kennis met de West-Afrikaanse trommel de djembé. Als je begint met djembe zal je merken hoe snel je resultaat hebt en er muziek ontstaat die je nooit dacht zo snel te kunnen spelen. In tien lessen leer je een aantal ritmes, die bestaan uit verschillende partijen voor djembé en doundoun (de bastrommels).

Ervaar in deze lessen hoe je kunt ontspannen en genieten van elkaar en de muziek, terwijl je ook wordt uitgedaagd. De Afrikaanse ritmes brengen je op een ander meditatief,  bewustzijnsniveau. Toch moet je ook de helemaal aanwezig zijn om op tijd te reageren op calls en breaks. De muziek werkt via signalen, die de solist of docent aan je geeft. De muziek staat daardoor nooit vast en is altijd levendig. Notenkennis of andere muzikale ervaring is ook niet vereist. De lessen zijn voor alle leeftijden. In de lessen is aandacht voor techniek en samenspel en vooral voor veel spelplezier. Je gaat met goede energie weer naar huis.

Adres:

Afrika Percussie

Stadsplein 6

3431 LZ Nieuwegein

0643540188

http://afrikapercussie.nl/

info@afrikapercussie.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Met korting naar het circus!


Magic Circus

Meer

Integrale belangenbehartiging per client per maand


Stichting Met Raad en Daad Belangenbehartiging

Meer

Ondersteunende diensten per client per maand


Stichting Met Raad en Daad

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen