Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Met korting je zwemdiploma halen bij Merwestein

Sport- en Evenementencomplex Merwestein

Al meer dan 30 jaar geven we met plezier zwemles aan kinderen, maar ook aan volwassenen. Daarbij staan persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop. Zwemles volgen bij Merwestein heeft een aantal voordelen.

We hebben een ruime keuze aan lesdagen en –tijden, kinderen kunnen al vanaf 4,5 jaar ingeschreven worden en mogen -wanneer ze op zwemles zitten- gratis komen zwemmen tijdens de openingstijden voor recreatief zwemmen.

Je kunt je online inschrijven op deze pagina. Of je kunt een inschrijfformulier invullen en inleveren bij de zwembadbalie. Na ontvangst van de inschrijving nemen we contact met je op om de inschrijving definitief vast te leggen en plaatsen we je op de eventuele wachtlijst. Ook zal er mogelijk een afspraak worden gemaakt voor een proefles.

Indien je overstapt vanuit een ander zwembad, nemen we altijd eerst een proefles af voordat gestart wordt met de zwemlessen. 

Adres:

Sport- en Evenementencomplex Merwestein

Merweplein 1

3432 GN Nieuwegein

030-6004260

http://www.merwestein.nl

info@merwestein.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Korting op zwemles bij Aquarijn


Aquarijn (zwemles)

Meer

Korting op zwemlessen voor kinderen


Optisport Swimming Academy B.V.

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen