Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

50% korting op laptop- en tabletcursus voor senioren

KlikStart

Wilt u ook kunnen skypen of mailen met uw (klein)kinderen? Of meegaan in de digitaliserende samenleving? Dan biedt KlikStart de uitkomst!

KlikStart verzorgt laptop en tabletcursussen voor senioren. Deze cursussen vinden plaats in groepsverband. Zo is er niet alleen sprake van een leerzame, maar ook een gezellig middag! Er zijn verschillende instapniveaus en mogelijkheden. Als u nog weinig afweet van een laptop of een tablet kunt u zich aansluiten bij de beginnersgroep maar er zijn ook cursussen voor gevorderden.

Een cursusronde bestaat uit tien lessen die een uur duren afsluitend met een kop koffie of thee. Dit alles voor een prijs van €72,50. Ook is er de mogelijkheid om thuis lessen te volgen. Een docent komt dan bij u thuis langs om al uw vragen te beantwoorden voor slechts €25,- per les.

Pashouders ontvangen 50% korting op de cursusprijs van €72,50.

Adres:

KlikStart

Heidelberglaan 2

3584 CS Utrecht

http://klikstart.org/

info@klikstart.org

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Contributie IVN (jaarlidmaatschap)


IVN Nieuwegein-IJsselstein en omstreken

Meer

Korting op naschoolse cursus van Mad Science! (6 weken)


Mad Science Utrecht

Meer

Volg nu gitaarlessen in Fokkesteeg


Studio Sound of Music

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen