Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Met korting danslessen volgen bij DE KOM

DE KOM Kunstencentrum

DE KOM BESCHIKT OVER TWEE MOOIE, PROFESSIONEEL INGERICHTE DANSSTUDIO’S MET GROTE SPIEGELWANDEN.HET CURSUSAANBOD BEVAT CURSUSSEN EN OPLEIDINGEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN, VAN SPEELSE KLEUTER TOT GEVORDERDE BALLETDANSER. ALLE GROEPEN KRIJGEN DE KANS OM OP TE TREDEN, BIJVOORBEELD TIJDENS EEN SPECTACULAIRE SHOW MET LIVEMUZIEK EN MOOIE OUTFITS IN DE THEATERZAAL. OF JE NU DANST OP SPITZEN OF GYMPIES: IEDEREEN MET EEN PASSIE VOOR DANS IS WELKOM BIJ DE KOM!

KLEUTERDANS (4-5)
Voor kleuters die graag thuis voor de spiegel staan te dansen is er kleuterdans. In deze cursus leren de kleintjes hun bewegingen op een speelse manier gerichter en gevarieerder te maken. Aan de hand van thema’s en verhaaltjes wordt de creativiteit en muzikaliteit van de kinderen geprikkeld. Plezier in het samen dansen staat hierbij voorop.

KLASSIEK BALLET (6+)
Van de eerste plié tot het dansen op spitzen: DE KOM biedt een complete opleiding voor klassiek ballet. In de cursus kinderballet leren kinderen vanaf zes jaar de basisbeginselen van ballet. De jaren daarna kunnen de dansers doorstromen naar aansluitende groepen klassiek ballet. In de les wordt gewerkt aan een goede houding, muzikaliteit, danspassen en het coördinatie- en opnamevermogen. Ook doen de cursisten spierversterkende oefeningen op de grond en aan de barre en oefeningen in de zaal. Vanaf twaalfjarige leeftijd wordt er toegewerkt naar het dansen op spitzen, ieder op zijn of haar eigen tempo.

Adres:

DE KOM, Stadstheater en Kunstencentrum

Stadsplein 6

3431 LZ Nieuwegein

030-6045554

http://www.dekom.nl

welkom@dekom.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

MBvO gym 1x per week


Bewegen met plezier

Meer

Kickboksen voor jeugd en volwassenen


Jodarogym

Meer

Korting op 3-rittenkaart dansen


Swingend leer je de basis

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen