Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Jaarlidmaatschap jan-dec 2022

Fotogroep FotoGein

Fotografie heeft vele facetten: portretten, landschappen, abstracte vormen, natuur, straatbeelden, mode, sport, architectuur. Fotografen leggen beelden spontaan vast of gaan ernaar op zoek; foto’s kunnen geënsceneerd worden of gemanipuleerd. Ze zijn thuis, in een studio, op reis, op straat, in een vervallen fabriek, in het bos of in de achtertuin.

Emoties, verhalen, schoonheid, herinnering, licht en donker zijn onderliggende aspecten. De fotograaf moet kiezen of zijn boodschap het best overkomt in zwart/wit of kleur of alle tussenliggende vormen.

Daarom is fotografie een boeiende hobby, zeker ook als kennis en ervaring wordt gedeeld met anderen. De leden van Fotogroep Fotogein bespreken met elkaar hun foto’s, geven tips voor verbetering, doen mee aan workshops of thema-werkgroepen. Ervaren fotografen komen over hun werk vertellen of geven hun mening over het werk van de leden.

Let op Op de bijeenkomsten van de fotogroep komen alle aspecten van fotografie naar voren: techniek, compositie, afwerking, software. Maar vooral ook: de inhoud van de beelden.
Ook interesse in deze boeiende hobby? Kom eens kennismaken!

Adres:

Fotogroep FotoGein

Roelofszlaan 10

3431 GL Nieuwegein

0613760190

http://www.fotogein.nl

secretaris@fotogein.nl

Locaties:

Fotogroep FotoGein
Roelofszlaan 10
3431GL Nieuwegein
06 - 13 76 01 90
Ga naar de website
secretaris@fotogein.nl
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Regelingen voor schoolgaande kinderen


Stichting Leergeld Nieuwegein

Meer

Korting op kunstactiviteiten bij Kunstgein


Stichting KunstGein

Meer

Kindervakantieweek op Jeugdland!


Bouwspeeltuin Jeugdland

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen