Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Alle kinderen in beweging

Stichting Spelen is Leren

Spelen is Leren is ontstaan als een reactie op de huidige gang van zaken met betrekking tot bewegingsvormen. Ik denk dat onze kinderen vandaag de dag al zoveel moeten. Bij Spelen is Leren moeten ze niet, maar mogen ze. Ik zie mijn taak als lesgever, aangever en motivator om de kinderen zo gek te krijgen dat ze absoluut gaan bewegen. Wat ze dan doen is niet belangrijk. Zelfs de vraag hoe ze dat doen is niet zo belangrijk. Door een stimulerende omgeving te creƫren waar de kinderen zich op een natuurlijke en ongedwongen manier kunnen ontwikkelen is het beeld dat ik voor ogen had toen ik begon met Spelen is Leren.

Voor alle kinderen is er wek iets te beleven. Kinderen met of zonder afkortingen ( ADHD, ODD, Autisme, etc) kunnen bij ons terecht. En alle kinderen, jong en oud, kunnen of hun eigen niveau aan de slag.

Freerunnen, Turnen, streetturnen, gymnastieken, zelfverdediging en spelen .

Let op Voor het bewegingstalent is dit concept heerlijk, voor de iets mindere beweger is het nog veel fijner. Keuzes maken en leren als je er aan toe bent in plaats van er achter komen dat je iets nog niet kan terwijl iedereen naar je kijkt. De basis van bewegingsangst...
Hoe ver dat ons gaat brengen en in welke tak van sport is ook niet echt een interessante vraag, want het gaat ons in eerste instantie om basisvaardigheden. Kinderen die initiatief nemen om te groeien en beter te worden, vooral vanuit intrinsieke motivatie!

Adres:

Stichting Spelen is Leren

Merweplein 1

3432 GN Nieuwegein

06-24712752

http://www.yarally.nl

spelenisleren@live.nl

Locaties:

Stichting Spelen is Leren
Merweplein 1
3432GN Nieuwegein
06 - -2 47 12 75
Ga naar de website
spelenisleren@live.nl
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Multisportlessen voor kinderen van 1,5 - 9 jaar


Monkey Moves Nieuwegein

Meer

Bij Carenetics wordt gekeken naar het geheel!


Carenetics Sport, Massage en Coaching

Meer

Kickboksen in Nieuwegein


Jodaro Gym

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen