Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Met korting boksen bij de Voltreffer

Sportcentrum De Voltreffer

Karaktereigenschappen als zelfvertrouwen, moed, reactievermogen en zelfbeheersing worden bij een mens en dus ook bij het boksen gewaardeerd. De gediplomeerde trainers Peter Wagensveld, oprichter Ben Zwezerijnen en zijn zonen Ton, Wil en Peter, die even-als hun vader tot op het hoogste niveau boksten, proberen deze karaktereigenschappen plus hun schat aan bokservaring en mensenkennis op de recreanten en wedstrijdboksers over te brengen.

De trainingsochtenden en -avonden zijn jaar na jaar volgeboekt en maken sportcentrum De Voltreffer tot misschien de drukst bezochte en zeker de gezelligste boksschool van Nederland. Tienduizenden enthousiastelingen, uit elke laag van de bevolking afkomstig, trainden en trainen er rondom of in de ring. Van kinderen tot 65-plussers, vrouwen, mannen, scholieren, zelfs leden van het Koninklijk Huis. Zij allen maakten bij deze traditie-rijke boksschool kennis met de Moeder aller Vechtsporten.

Adres:

Sportcentrum De Voltreffer

Rond het Fort 34

3439 MK Nieuwegein

030-6039957

http://judodevoltreffer.nl/

judodevoltreffer@gmail.com

Locaties:

Sportcentrum De Voltreffer
Rond het Fort 34
3439MK Nieuwegein
030 - -60 39 95
Ga naar de website
voltreffernieuwegein@gmail.com
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Korting op de maandkaart Peuterstapjes


Peuterstapjes

Meer

Speel Jeu de Boules in Nieuwegein


PETANQUE Vereniging Nieuwegein

Meer

Korting op Krav Maga-lessen (israelische zelfverdediging)


Protect Invest

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen