Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Paardrijden met korting

Manege Rijnenburg

Manege Rijnenburg biedt sinds 1997 aan kinderen en volwassenen de mogelijkheid om op een veilige, plezierige en kwalitatief verantwoorde manier rijlessen te volgen. Iedereen die begint met rijden op onze manege start met privéles.

Kinderen kunnen vanaf 6 jaar beginnen met rijden. Een privéles houdt in de ruiter één op één begeleiding krijgt van een instructeur. Met een gemiddeld aantal van 8 lessen (dit is afhankelijk van de ontwikkeling van de ruiter) van een half uur, worden de kinderen vertrouwd gemaakt met de pony en leren ze de basis van het ponyrijden. Dit geldt natuurlijk ook voor volwassenen die willen beginnen met paardrijden. Daarna volgt de doorstroming naar een groepsles.

Naast onze reguliere lessen bieden wij speciale dressuurlessen, springlessen, studentenlessen, themalessen, wedstrijden, ponykampen en tal van andere leuke activiteiten!

Adres:

Manege Rijnenburg

Reinesteijnseweg 1 a

3437 PK Nieuwegein

030-6000708

http://www.manegerijnenburg.nl

info@manege-rijnenburg.nl

Locaties:

Manege Rijnenburg
Reinesteijnseweg 1 a
3437PK Nieuwegein
030 - -60 00 70
Ga naar de website
info@manege-rijnenburg.nl
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Met korting fitness en groepslessen


Smart Fit Nieuwegein

Meer

Yoga voor beginners en gevorderden


Yoga Studio Nieuwegein

Meer

1 jaar gratis fitnessen bij Fit For Free


Fit For Free

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen