Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Gaat u gezellig mee? (voor 65+)

Stichting Geinexpress

Er kunnen allerlei redenen zijn waardoor u er niet meer zelfstandig op uit kunt gaan. De Gein Express is dan een uitkomst. Wij bieden 55 plussers uit Nieuwegein begeleiding bij uitstapjes, die georganiseerd worden.

De bus heeft in totaal 7 zitplaatsen voor de gasten. Daarnaast zijn er altijd een chauffeur en een begeleidster aanwezig, die hulp bieden waar nodig. In de bus is plaats voor enkele rollators + 1 opvouwbare rolstoel. Indien u gebruik maakt van een rolstoel moet deze opvouwbaar zijn. Het is tevens van belang dat u zelfstandig naar het toilet kunt. Is dat niet het geval dan zorgt u zelf voor een begeleid(st)er, waarvan de kosten ook gedeclareerd kunnen worden met de Stadspas.

U wordt van huis opgehaald en weer thuis gebracht. Iedere maand maken wij een nieuw gevarieerd programma.

Op zaterdag rijdt de Gein Express voor stadspashouders. Het programma vindt u op onze website en kunt u ook terugvinden op de gemeentepagina van de Molenkruier.

Adres:

Stichting Geinexpress

Schildpadweide 7

3437 VB Nieuwegein

0621234993

http://www.geinexpress.nl/

stichtinggeinexpress@hotmail.nl

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

HELP, ik help mezelf!


Down en Up

Meer

20% korting op alle aankopen in onze kringloopwinkel


Kringloop StekUp

Meer

Regelingen voor schoolgaande kinderen


Stichting Leergeld Nieuwegein

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen