Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Kindervakantieweek op Bouwgein!

Bouwspeeltuin Bouwgein

De kindervakantieweek op Bouwgein vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie (van 15 t/m 19 augustus). Het thema van de kindervakantieweek dit jaar is ’Villa Kakelbont’.

Het belooft een bonte boel te worden. We hebben weer een superleuk en vol programma met diverse activiteiten zoals: theater, hutten bouwen, workshops, sportieve activiteiten en ook een speurtocht voor de oudste deelnemers. Kinderen van 9 jaar en ouder, die dat willen, kunnen zich ook opgeven voor de overnachting van donderdag op vrijdag. (beperkt aantal plaatsen beschikbaar)

De inschrijving voor de kindervakantieweek kan ALLEEN digitaal. De aanmelding (naam en leeftijd) kan gemaild worden naar inschrijvingkvw2022@bouwgein.nl. De mailbox is open op woensdag 8 juni van 17.00 tot 21.00 uur. Alleen kinderen uit het eigen gezin kunnen worden ingeschreven. Dit jaar kunnen er maximaal 175 kinderen deelnemen, daarom wordt er geloot bij meer aanmeldingen.

Let op De bijdrage is voor bouwers (vanaf 6 jaar) 22,50 euro, voor kleuters 17,50 euro. Kinderen met een Stadspas betalen 2,50 euro.

Adres:

Bouwspeeltuin Bouwgein

Hoveniersweide 9

3437 DH Nieuwegein

0641470824

http://www.bouwgein.nl

kvwbouwgein@gmail.com

Locaties:

Bouwspeeltuin Bouwgein
Hoveniersweide 9
3437DH Nieuwegein
06 - 41 47 08 24
Ga naar de website
kvwbouwgein@gmail.com
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

20% korting op alle aankopen in onze kringloopwinkel


Kringloop StekUp

Meer

Ga de natuur in!


IVN Nieuwegein-IJsselstein en omstreken

Meer

Hulp aan ouderen


Stichting Met Raad en Daad

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen