Op pad met de Nieuwegein stadspas

Voor u geselecteerd

Elke dinsdag gratis 3-gangenmenu voor wie het nodig heeft

Robin Food

Samen met een team van vrijwilligers serveert de Stichting Robin-Food alle gasten een driegangenmenu. “We willen de doelgroep die we voor ogen hebben een normale maaltijd geven. Restaurantniveau wil ik het niet noemen, maar gewoon zoals vroeger: wat je at bij moeders thuis of bij oma. Een goede pot.” Wat er zoal op het menu staat? “Als voorgerecht bijvoorbeeld ragout, meloen met ham, soep of een broodplankje. Het hoofgerecht is vegetarisch/halal bereid en bestaat uit aardappelen, groenten en vlees(vervangers). Het toetje blijft nog een verrassing.”

Deelnemers hoeven zich maar één keer aan te melden om wekelijks aan tafel te schuiven. “Als je eenmaal deelnemer bent bij Robin Food, dan verwachten we dat je wekelijks komt. Lukt dat een keer niet en je weet het van tevoren, dan geef je dat door. Weet je het last-minute, dan app je. We hebben er een hekel aan om eten weg te gooien.”

Let op Naast het gratis driegangenmenu doen wij Soep van de fiets. Een maandelijkse activiteit waar we op straat gratis soep met een broodje serveren.

Adres:

Robin Food

Thorbeckepark 183

3437 JT Nieuwegein

https://robin-food.nl/

robinfood3734@gmail.com

Locaties:

Robin Food
Thorbeckepark 183
3437JT Nieuwegein
Ga naar de website
robinfood3734@gmail.com
 

Met de Nieuwegein Stadspas kunt u gratis of met korting meedoen met sport, cultuur of recreatie. De mogelijkheden zijn heel gevarieerd. Er zit voor iedereen wat leuks bij. Zie ook de pagina over de voorwaarden.

Vergelijkbare aanbiedingen

Hulp met de was doen


WederX Was & Strijk

Meer

Gratis boeken lenen en veel meer


Bibliotheek De tweede verdieping

Meer

Gratis kleding voor sollicitatietraject


Dress for Success Utrecht

Meer

Nog geen pas? vraag hem hier aan!

aanvragen