Informatie

De Nieuwegein Stadspas is een initiatief van de gemeente Nieuwegein en onze partners: vele Nieuwegeinse organisaties en personen die iets moois aanbieden op het gebied van sport, cultuur en recreatie.

Een houder van de Nieuwegein Stadspas kan bij al deze aanbieders gratis of met korting gebruik maken van het aanbod.

Voor wie is de Nieuwegein Stadspas?

De Nieuwegein Stadspas is bestemd voor Nieuwegeinse huishoudens met een inkomen dat niet hoger is dan 125% van de toepasselijke bijstandsnorm. Er vindt tevens een vermogenstoets plaats. Eigen woning is uitgezonderd. De beoordeling of u in aanmerking komt voor de Nieuwegein Stadspas wordt uitgevoerd door Werk en Inkomen Lekstroom (WIL).

Aanvragen

Krijgt u niet automatisch een Nieuwegein Stadspas, maar wilt u er een aanvragen? Dat kan via deze website of via Werk en Inkomen Lekstroom (WIL). Op de pagina Aanvragen kunt u hierover meer lezen. Voldoet u aan de voorwaarden, dan krijgt u de pas binnen twee weken op uw huisadres. U kunt tegelijk ook een pas aanvragen voor uw gezinsleden, zij krijgen ieder een eigen pas opgestuurd.

undefined

Wat kan ik met de Nieuwegein Stadspas?

U kunt met de Nieuwegein Stadspas voordelig gebruik maken van sport- en culturele activiteiten. Op de pagina Aanbod staan alle mogelijkheden op een rij. U ontvangt per persoon korting op één jaarabonnement voor een club of vereniging naar keuze. Korting op zwemlessen voor kinderen is wel mogelijk naast een jaarabonnement. Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van acties. Meer uitleg hierover leest u op de pagina Voorwaarden.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over de Nieuwegein Stadspas vindt u op de pagina Veelgestelde vragen.

undefined

 

Vraag hier uw pas aan